Home.
Collectie.
Verkoop.
Bestellen.
Info.

Bestelprocedure

Bestellen doet u eenvoudig door een e-mail te verzenden via de knoppen hier links naast. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling en hoe u moet betalen. Levertijden liggen tussen de 3 en de 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Made by Mayra tassen zijn unieke tassen. Hierdoor kan het gebeuren dat de tas die je wilt kopen net verkocht is. Mocht dat zo zijn, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Garantie en privacy
Made by Mayra staat er voor in dat alle artikelen die geleverd worden deugdelijk zijn en voldoen aan de opgegeven specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele geringe kleurafwijkingen ten opzichte van de getoonde foto's. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder garantie.

 

E-mail en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verzending van de bestelling. Zij worden niet doorverkocht of gebruikt voor reclamedoeleinden.

 

Bestel monnikentas.
Bestel knijptas.
Bestel handvattas.
Bestel shopper.
Bestel zakentas.
Informatie aanvragen.

Verzending

Alle prijzen die op deze site genoemd worden, zijn inclusief BTW, exclusief een bijdrage in de verzendkosten van €6,75 per bestelling tot 10 kg binnen Nederland. De tassen van Made by Mayra worden verzonden via TNT-post. Op accessoires worden geen verzendkosten berekend.

Retourneren
Als u een bestelling wilt retourneren moet u dit binnen 7 dagen na ontvangst per email aan Made by Mayra doorgeven. U ontvangt dan een retournummer, waarmee u binnen 14 dagen het ongebruikte artikel in goede conditie (ter beoordeling aan Made by Mayra) kunt terugsturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Bestellingen die speciaal op maat voor de klant gemaakt zijn kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

Bestel accessoire.